De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

woensdag 6 juni 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 4 Juni 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
5 Juni 2018 / via Shelley Young


Een goede manier om co-creatie met Het Universum te omarmen is om het te beschouwen als een brainstormsessie. Je hebt één idee waarmee je begint en Het Universum suggereert vanuit zijn perspectief hoe het toe te voegen. Je geeft feedback of voegt toe aan dat nieuwe idee op basis van de nieuwe potentiëlen en mogelijkheden die het biedt. Voordat je het weet, heb je iets moois en verbazingwekkends gecreëerd, gewoon omdat je je open bleef stellen ​​voor de stroom van creatie. Je kunt de ontplooiing net zo omarmen, Dierbaren, en dat is precies hoe jullie veel verwondering, vreugde en uitbreiding aan jullie levensuitdrukkingen kunnen toevoegen. 

Aartsengel Gabriel

Bron: http://trinityesoterics.com/
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl