De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

donderdag 28 juni 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 27 Juni 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
27 Juni 2018 / via Shelley Young


Wanneer je met geloof en vertrouwen in de stroom blijft, lijkt het net alsof je geduldig in de oceaan dobbert op je surfplank wachtend op de juiste golf. Voordat je het weet, zullen alle elementen samenkomen om de perfecte golf te orkestreren die achter je zal komen en je naar voren zal duwen op de meest krachtige en effectieve manier om een versnelde, ondersteunende voorwaartse beweging te vergemakkelijken en je aan land te brengen van jouw ideale omstandigheden en wildste dromen.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl