woensdag 27 juni 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 26 Juni 2018 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
26 Juni 2018 / via Shelley Young


Dierbaren, het stappen in het zijn van een mede-schepper is spannend en opwindend. Het kan soms ook angstaanjagend en stressvol zijn totdat je een nog dieper niveau van geloof en vertrouwen ontwikkelt in het proces van ontvouwing en open blijven staan voor de energieën van het onbekende. Wees vriendelijk en zacht voor jezelf! Je bent een nieuwe reeks vaardigheden aan het ontwikkelen.

Denk aan wanneer je voor het eerst leerde autorijden. Het was zo opwindend om te denken aan alle manieren waarop je je leven kon uitbreiden en vrijheid kon ervaren, maar het was ook zenuwslopend totdat je in staat was om vertrouwd te raken met het proces. Het duurde niet lang of het werd een tweede natuur en de stress ebde weg en wat er nog overbleef was plezier en waardering voor je nieuwe vaardigheden.

Hetzelfde is het als je je vaardigheden blijft ontwikkelen, je uitzicht voortdurend uitbreidt en nieuwe energieën en niveaus van meesterschap belichaamt. Voordat je het weet, zul je veel meer vertrouwd zijn met het hele proces, de stress zal verdwijnen en wat er overblijft is de vreugde die het gevolg is van het zijn van een ervaren mede-schepper. 

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl