De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zondag 24 juni 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 24 Juni 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
24 Juni 2018 / via Shelley Young


Wanneer je hard probeert om positief te zijn, ben je er nog net niet helemaal. Het feit dat je probeert en forceert, geeft aan dat je niet in staat bent om toegang te krijgen tot de ruimte die je verlangt, dat je het ziet als buiten jezelf. Je beweegt je in uitlijning, niet door het te forceren, maar door het te laten stromen.

Dus in plaats van te proberen, raden we aan dingen te vinden die je gemakkelijk kunt accepteren. Kijk rond voor waar je dankbaar voor bent. Breng tijd door in activiteiten waar je van houdt. Geef je over aan de ervaring van geluk en zie waar de stroming je naartoe brengt. Mediteer. Bekijk een programma dat je aan het lachen maakt. Maak contact met vrienden die je opbeuren. Ga naar buiten en let op de schoonheid die overvloedig aanwezig is in de natuur.

Het is het kiezen van activiteiten die het gemakkelijk voor je maken om gewoon in een ruimte van open acceptatie te zijn die je in een ruimte van meer comfort en waardering brengt die dan natuurlijk de ervaring van positiviteit creëert.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl