De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

dinsdag 8 mei 2018

Sisterhood of the Rose groepen in Nederland, DOE MEE!, 8 mei 2018 8 mei 2018


Sisterhood of the Rose groepen in Nederland, DOE MEE!, 8 mei 2018
8 mei 2018

Cobra vertelde ons het volgende in zijn rapport over de Ascentie Conferentie in Boedapest van medio april 2018: “Het is nu van het grootste belang om zoveel mogelijk fysieke Sisterhood of the Rose groepen te creëren. Deze groepen moeten elkaar één keer per week op een fysieke locatie ontmoeten en de Godinnenenergieën verankeren in het planetaire energieraster door het doen van zowel de Godinnen vortex als de terugkeer van de Godin meditaties:


Tijdens deze conferentie in Boedapest heeft Cobra vrouwen uit 23 landen geïnitieerd in de Sisterhood of the Rose (SotR), waarvan 3 in Nederland. Deze 3 vrouwen, Anasuya, Lisa en Sara, beginnen met 3 groepen in Nederland, omgeving Nijmegen, Deventer en Haarlem.

Zij hebben een website gemaakt waar je alle informatie kunt vinden en waar jij je kunt aanmelden voor deelname in een van de groepen: https://sisterhoodoftherose.nl/  In hun nieuwsbrief vermelden ze:

Meer lezen >>>