De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

woensdag 30 mei 2018

Multidimensionale dag van Ontmoeten, Verbinden, Helen op 2 juni 2018

Multidimensionale dag van Ontmoeten, Verbinden, Helen 
op 2 juni 2018


Lieve mensen,

Het programma van dit evenement is iets gewijzigd. Babs Jansen en Annette Oostelbos  hebben zich aangesloten om samen met Richard Hereijgers, Bart Maas en Cathrien Ector er een prachtige dag van te maken.

We starten met een muzikale reis door de chakra’s, waarbij je de mogelijkheid hebt om je levensmissie te ontdekken en te bekrachtigen, dit wordt verzorgd door Richard.

Bart gaat jullie mee op reis nemen door de dimensies samen met de draken. Babs zal dit ondersteunen met haar drakenorgones en Cathrien met healingen.

Meer lezen >>>