De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

maandag 7 mei 2018

Hoger inzicht plus aardse nuchterheid maakt je balans. / 6/5/18/ Luc van Ewijk

Hoger inzicht plus aardse nuchterheid maakt je balans.
6/5/18/ Luc van Ewijk

Verandering draait er niet om hoe vaak je omvalt. Of hoeveel je verloren hebt. Het zijn beide een kant van de munt. Het hoort bij elkaar.

We hoeven het slechte niet te negeren en weg te stoppen. Laat het er zijn. Het is de oppositie's van het goede. En samen vormt het een balans.

Mensen kunnen voor het kwade of voor het goede kiezen. Maar dat maakt samen de balans die we nu hebben.

De verandering die er nu is. Is dat we allemaal naar die balans gaan. We laten ons niet naar beneden trekken door verleiding ook wel het kwade.

Maar we blijven ook niet dromen door dat we het te goed hebben. En elke obstakel onderschatten. Omdat we niet met onze voeten op de grond staan. Maar zitten te zweven.


Het aardse en spirituele horen in balans te zijn. Dan sta je pas met beide benen op de grond. En ga je recht op je doel af. Zonder dat je een omweg neemt.

Je leeft optimaal. Een leuk en goed leven. Zoals het bedoeld is. Dat is voor iedereen mogelijk. Zodra ze volledig zichzelf zijn geworden.