De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

woensdag 2 mei 2018

Een Schrijven van de Schepper / 1 mei 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
1 mei 2018 / door Jennifer Farley,
Een Horizon


Jullie worden uitgenodigd om een paar momenten van je dag te nemen en hierover na te denken; jullie kunnen je voorstellen dat je door je bestaan zwerft, doen wat jullie normaal doen en niet volledig begrijpen wat de impact is op de levens om jullie heen. Een glimlach hier, een knikje daar, een vriendelijk woord dat op het juiste moment wordt gegeven, kan inderdaad een leven redden. Diepzinnig, toch? Wanneer jullie je bewust zijn van de impact die jullie hebben op de mensen om je heen, beginnen jullie gedachten (en gevoelens) een andere vorm aan te nemen. Een zachter, meer begrip dat jullie tevoorschijn laten komen.

Als jullie het gevoel hebben dat je een van de 'eenzamen' bent die onzichtbaar lijkt te zijn, vergeet dan niet om dan op zoek te gaan naar die lieve, subtiele signalen dat er mensen zijn die om je geven ... om je geven en de richting die je op gaat. Bedenk, geliefden, jullie varen allemaal op hetzelfde schip aan het varen naar dezelfde horizon. Het is tijd voor integratie en samenhorigheid, omarm de verbinding!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl