De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zaterdag 26 mei 2018

Dagtekst van Zaterdag 26 mei 2018 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Zaterdag 26 mei 2018
door Omraam Mikhael Aivanhov

de Zon - dankzij haar worden we vrienden van het vuur

"Ieder tijdperk in de wereldgeschiedenis wordt gekenmerkt door het overwicht van één van de vier elementen: aarde, water, lucht of vuur. In ons tijdperk zal het vuur overheersen; de mensheid zal het vuur kennen in al zijn vormen. Daarom moeten we leren om vrienden van het vuur te worden.

Door ons te verbinden met de zon, die het echte vuur is, en door haar te contempleren, veranderen we beetje bij beetje de vibraties van ons wezen tot we voelen dat we met haar versmelten. Zij die van de zon houden, die begrepen hebben welke plaats ze in hun spiritueel leven moet innemen, zullen beschermd worden en zullen weerstand kunnen bieden aan de agressies van het vuur."


Omraam Mikhael Aivanhov
http://www.prosveta.com/