De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

maandag 7 mei 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 6 mei 2018 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
6 mei 2018 / via Shelley Young


Geliefden, het is zo belangrijk dat je zelf beslist hoe elk element voor jou is. Hoe gemakkelijk er iets uit ziet voor jou, is misschien iets compleet anders voor een andere persoon. Wat jij als ondersteuning beschouwt, zou het laatste kunnen zijn dat iemand anders nodig heeft en omgekeerd. Wat leuk is voor jou, is misschien iets vreselijks voor anderen. Zelfs je liefdesuitingen kunnen enorm en gevarieerd zijn.

Het grootste deel van je ontevredenheid komt van het niet eens kennen van je eigen voorkeuren, omdat je zo geconditioneerd en beïnvloed bent door hoe de maatschappij, je vrienden en je families denken dat de dingen zouden moeten zijn. Hoe kun je in hemelsnaam een ​​leven van comfort en gemak creëren dat de perfecte matches voor je in petto heeft als je jezelf nooit de tijd hebt gegeven om je ware verlangens te ontdekken?


Het is ook belangrijk om te begrijpen dat jouw behoeften en voorkeuren zullen blijven veranderen terwijl je doorgaat met evolueren. Dus raden we je aan om de tijd te nemen om jezelf te leren kennen en wat voor jou werkt in je huidige moment. Jij bent de gemachtigde expert van jezelf! De tijd nemen om jouw behoeften te verkennen, begrijpen en eren, is wat je zal toestaan ​​om veel bevredigendere ervaringen en omstandigheden te creëren.

Neem de tijd om te vragen: "Is dat wat ik echt wil of nodig heb, of is het wat anderen zeggen dat ik zou willen of nodig heb?" Voordat je keuzes maakt, is een krachtige daad van zelfliefde en zelfacceptatie aan te bevelen, die je verder en meer duidelijkheid zal brengen en zo al je creaties zal omzetten in betere gevoelseffecten. 

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl