De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

maandag 7 mei 2018

27 oktober 1954 - De dag dat een UFO een voetbalwedstrijd stopte. / door Staff Writer /15 april 2018


27 oktober 1954 - De dag dat een UFO  een voetbalwedstrijd stopte.
door Staff Writer, 15 april 2018


(Ancient Code) Hoe fascinerend het ook mag klinken, het is waar. Het 'evenement' vond plaats in Florence, Italië, op 27 oktober 1954. In oktober 1954 werd een wedstrijd met het Italiaanse team Fiorentina onderbroken door mysterieuze bezoekers die boven het stadion zweefde. De UFO's van Fiorentina maakten deel uit van een golf van massale waarnemingen door heel Europa - en het blijft tot op de dag van vandaag een mysterie.


Bij die gelegenheid vond een van de meest massale UFO-waarnemingen in de geschiedenis plaats: ongeveer 10.000 mensen die in het Artemio Franchi-stadion waren  die keken naar de ontmoeting tussen Fiorentina en Pistoiese waren getuige van het verschijnen van ongeïdentificeerde vliegende objecten boven het stadion in de lucht.