De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

donderdag 19 april 2018

Verlichting is volledig jezelf worden. / 16/4/18 /Luc van Ewijk

Verlichting is volledig jezelf worden.
16/4/18 /Luc van Ewijk

Thuis gekomen. Dat ben je zodra je op je plek voelt. Geen lasten meer op je schouders voelt hangen. Omdat je al het oude hebt losgelaten.

Je voelt dat je gedragen wordt. Je wordt niet meer door andere gedragen. Maar je draagt jezelf.

Je bent je eigen gids. Want je hebt genoeg kennis en wijsheid in huis om dat zelf te doen.

Maar je kunt altijd nog beroep doen op help. Stuur een bericht naar boven. En je ontvangt snel een antwoord terug.

Je hebt gevoel niet meer te moeten. Je doet de dingen. Omdat je het mag. En het leuk vind om te doen.

Verlichting is niet zo zweverig. Het is simpel weg het best uit jezelf halen. En volledig jezelf worden. Waarin het lichaam en geest met elkaar werkt. In plaats van dat het met elkaar vecht.

Je bent niet meer een obstakel van jezelf. Vandaar dat het leven nu zo soepel verloopt. En naar al het harde werk. Heb je zin in rust. En het mooie is dat kan allemaal.