De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

vrijdag 13 april 2018

Marshmallow Boodschap Uit Kryon Boek 14: “De Nieuwe Mens” / 12 april 2018


Marshmallow Boodschap
Uit Kryon Boek 14: “De Nieuwe Mens”
 12 april 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Veranderend DNA

Ik wil dat jullie enkele dingen herkennen en begrijpen als ik jullie iets meer ga vertellen over wat er gaat gebeuren. Wij hebben jullie in het verleden informatie gegeven over wat jullie kunnen verwachten van bepaalde delen van jullie ontwikkelend DNA. Maar bijna alle informatie die wij hebben gegeven gaat over communicatie met jullie Akasha (kroniek van vorige levens).

Wij hebben jullie verteld dat jullie DNA de Akasha op een andere manier gaat lezen en dat de muur die bestaat tussen dood en geboorte langzaamaan opgetrokken gaat worden.

Dan, als jullie terugkomen op de planeet zullen jullie langzamerhand gaan herinneren wat jullie de vorige keer leerden.

Meer lezen >>>