De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

maandag 23 april 2018

Kuthumi: De lichtbrigade / Geplaatst 23 april 2018


Kuthumi:
De lichtbrigade 
Geplaatst 23 april 2018

Ik vraag jullie om elke dag een paar minuten te reserveren voor jullie broeders en zusters op de wereld. Verspreid je Licht, eenvoudig door intentie en visualisatie – elke dag. Ik dring aan bij diegenen onder jullie die zich bewust zijn van de Lichtenergie om, via je intentie en visualisatie, de planeet te omringen met Lichtdeeltjes – elke dag.

Weet je, wanneer het aantal groeit, wanneer velen dit beginnen te doen, zal de planeet ondergedompeld worden in Licht. Licht dat zal doordringen in alle landen en iedereen die er verblijft.

Zie je, Duisternis kan niet door Licht heen dringen. Herinner je dit. Het is de al-machtige Lichtenergie van het Goddelijke. Sluit je aan bij de Lichtbrigade van de Aarde en je geeft een geschenk van onvoorwaardelijke liefde aan miljoenen anderen. In die enkele lineaire minuten, sluit je je aan bij ons, als één.

Het is de al-machtige Lichtenergie van het Goddelijke.

Vrede aan elk van jullie in Licht

Kuthumi


Vertaald: Agnes