De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

maandag 9 april 2018

Kryon: Familiebulletin Maart 2018 / Lee Carroll / 16 maart 2018Familiebulletin Maart 2018
Lee Carroll / 16 maart 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Groetjes, Henk! 

De dingen veranderen en de energie van het leven van alledag is daarop geen uitzondering. Uiteindelijk kunnen wij zeggen dat het potentieel waar Kryon al vele jaren over heeft gesproken nu feitelijk in het nieuws is!

Het lijkt erop dat voormalige oude en donkere paradigma’s van de manier waarop de dingen tientallen jaren lang hebben gewerkt, nu geraakt en opgewonden zijn.

Hebben jullie gemerkt dat oudere paradigma’s van politiek tussen twee landen gezien gaat worden en naar het licht gebracht worden?  Waarom werd er een land niet toegelaten bij de Olympische Winterspelen van dit jaar? Hoe lang duurde het om dit tot uitvoering te brengen? Wat gebeurt er met Noord-Korea?