De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

maandag 30 april 2018

Jezelf ontvouwt zich. / 29 april 2018 / Luc van Ewijk

Jezelf ontvouwt zich.
29 april 2018 / Luc van Ewijk

Het is de tijd van doen. Alles komt tot bloei in de natuur. En zo ook jij. Je ziel lijkt haast te hebben. Maar heeft gewoon een enorme drang om vooruit te komen.

Je lijkt geen moment rust te hebben. Of je breekt weer over een comfortzone heen. Jij kunt dit allemaal aan. Anders kwam dit niet op je pad.

We zijn onszelf aan het worden. We ontvouwen op dit moment. Zo dat de wereld ons kan zien. Er is een dringend behoefte aan ons talent.

Zodat we elkaar beter gaan begrijpen. Dieper durven te kijken. Zodat we dat vinden wat we god noemen.

Goddelijk zijn we allemaal. Alleen zijn we dat vergeten. Het is niet zweverig. Het is handig. Want zo weet je precies waar je ziel heen wilt. En hoef je alleen maar te volgen want dat is wel de korte weg.