De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zondag 15 april 2018

Een Schrijven van de Schepper / 14 april 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
14 april 2018 / door Jennifer Farley,
  Blijf Aanwezig


Het wordt zeker interessant, niet ?! 
Jullie menselijk lichaam, je geest en Spirit ondergaan zulke ingrijpende veranderingen dat het misschien niet comfortabel voelt om helemaal in je lichaam te zijn.
 Er wordt jullie gevraagd om zo aanwezig als mogelijk te blijven tijdens deze dienst. Zonder de geest en de Spirit kan het lichaam niet in staat zijn om te accepteren en tegemoet te komen aan wat het nodig heeft. 
Ook, is het verstandig en vriendelijk, terwijl jullie dit proces doormaken,  om af te zien van het beoordelen van anderen. Ieder van jullie heeft zijn eigen manier van 'omgaan' en om aan te nemen dat jouw manier juist is en van die andere fout is, kan als opdringerig worden beschouwd.

Vergeet niet, lieverds, jullie zitten allemaal in hetzelfde schuitje en van elkaar houden zo onvoorwaardelijk als kan is aan de orde van de dag.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl