donderdag 26 april 2018

Een cadeautje voor jou / 25 april 2018 / Lilian Ferru


Een cadeautje voor jou
25 april 2018 / Lilian Ferru

Lieve mensen,
We zijn nog maar net terug van een intens weekend in het Lighthouse van Marieke Meulenberg. Ik weet het natuurlijk allang: Er is niets mooiers als mensen met een gezamenlijke intentie bij elkaar komen. ‘Ja, ik wil dat er Licht is’.
En het wordt een Lichtfeest, waarbij eerst oude ballast wordt opgeruimd, waar je vervolgens naar dimensies voorbij deze wereld wordt meegenomen, en waar je antwoorden krijgt op levensvragen.

Deze gefilmde impressie is bedoeld als cadeautje, om de energie met jou te delen. In het eerste deel neemt Marieke je mee naar het innerlijke kind. Alles begint bij de liefde voor jezelf en het loslaten van wat je niet langer dient. Laat je zien, spreek je waarheid.  Zet je hart open en kom tevoorschijn. Het tweede deel is een fragment van de healing van Paul, waar hij zijn Galactische Vrienden uitnodigt en het bewustzijn van de mensen optilt ,zodat de herinnering dat jij liefde bent bij je terugkeert. In het derde deel geef ik antwoord op vragen en reageer ik samen met Paul en Marieke op de ervaringen die worden gedeeld. Het enige waar het in ieders leven om gaat is dat je bewust verbonden bent met de Bron, die jouw oorsprong en bestemming is.Een deel van het Lighthouse is ook een B&B. Het is gelegen op vijf minuten van het strand in Vlissingen.

Meer informatie over het Lighthouse en de B&B www.dehelendereisinpraktijk.nl
Meer informatie over de healing van Paul: www.jijbenteenwonder.nl

Veel kijkplezier, ook jij bent welkom!


http://degoednieuwskrant.nl/

http://jijbenteenwonder.nl/