De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

dinsdag 24 april 2018

Dagtekst van Dinsdag 24 April 2018 door Omraam Mikhael Aivanhov


Dagtekst van Dinsdag 24 April 2018
door Omraam Mikhael Aivanhov

het fysieke Lichaam - een koninkrijk waarvan alle inwoners in harmonie moeten werken.

"Ziekten zijn een teken dat er wanorde heerst in het koninkrijk dat het menselijk lichaam is. Omdat hij geen goede monarch is, is het de mens zelf die door zijn onwetendheid heeft toegelaten dat deze wanorde zich in hem vestigde. Het is nu nodig dat er een licht verschijnt in zijn hoofd, een licht dat in staat is om alle cellen van de organen ervan te overtuigen dat het, om echt machtig en rijk te worden, noodzakelijk is dat ze met elkaar overeenkomen en zich verenigen. 

In het belang van dit immense koninkrijk waartoe ze behoren, moeten alle cellen zich harmoniseren en in eenklank trillen. Dan zullen alle organen op een verstandige manier en met liefde samenwerken en zal er overvloed en geluk zijn voor alle bewoners van het koninkrijk."

Omraam Mikhael Aivanhov
http://www.prosveta.com/