De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

donderdag 26 april 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 25 april 2018 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
25  april 2018 / via Shelley Young


Velen van jullie voelen de wind van verandering in je leven. Dit is indicatief voor het werk dat jullie hebben gedaan en de nieuwe fase die jullie binnen gaan. Jullie gaan over van de eerste fase van jullie incarnatie, die ging over doen en plichten, naar de volgende fase die gaat over het zijn en zelfexpressie. Jouw service, jouw locatie, jouw interesses, jouw voorkeuren en jouw benadering van het leven zijn allemaal gebieden die kunnen veranderen om dit weer te geven. Vertrouw op deze ontplooiing, Dierbaren, want dit is precies waar jullie al zo lang op gewacht hebben om naar toe te gaan. 

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl