De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

woensdag 25 april 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 24 april 2018 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
24  april 2018 / via Shelley Young


Jullie vermogen om te vertrouwen en te spelen in de uitgestrekte energieën die net bestaan ​​buiten dat wat jullie kunnen zien of je kunnen voorstellen, is wat voor jullie de deur opent om een ​​volwaardig en bevredigend leven samen te creëren dat jullie stoutste dromen te boven gaat. Om een ​​groot, mooi leven te hebben, moeten jullie bereid zijn om te spelen in de grote, mooie energieën van het onbekende waar alle dingen mogelijk zijn, inclusief jullie hoogste zielenexpressie.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl