De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

dinsdag 17 april 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 16 april 2018 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
16 april 2018 / via Shelley Young


Jouw creaties vereisen mogelijk kleinere stappen om ze duurzaam te maken. Stukken moeten mogelijk op hun plaats vallen in een specifieke volgorde om een ​​fundament te creëren waarop kan worden gebouwd. Sommige pauzes dienen het doel van het toestaan ​​van energetische integratie om je dichter bij jouw doelen te brengen. Jou co-creatie is niet anders dan de energetische verschuivingen die je doormaakt in je verlichtingsproces. Elk deel van de reis ondersteunt de volledige expansie. Zie je? Elke stap van het ontplooien heeft een doel, bevat precies wat je nodig hebt en beweegt in het perfecte tempo voor jou comfort en succes. 

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl