De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zaterdag 14 april 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 13 april 2018 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
13 april 2018 / via Shelley Young


Beslissen dat iets gelukkig voor je is of niet, is een daad van zelfverklaring die je op één lijn brengt met die uitkomst. Welk bijgeloof koppel je aan datgene wat niet overeen komt met wat je echt wilt, of  jouw vermogen eert om te creëren? Het geloof in geluk, goed of slecht, suggereert een uitkomst waar je geen controle over hebt. Waarom niet gewoon je focus omleiden naar het creëren van wat je op een bepaalde dag wilt ervaren? Waarom geen nieuwe bevestiging creëren die uitlijning van je voorkeur ondersteunt? Iets zo eenvoudig als: "Ik ben op zoveel manieren gezegend. Bedankt!" zou een mooie plaats zijn om vanuit te beginnen omdat het zowel intentie als dankbaarheid bevat.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl