De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

vrijdag 13 april 2018

5 Manieren waarop meditatie de geest en het lichaam helpt / 11 April 2018 / Wes Annac


Intuïtieve berichten door Wes Annac van zijn persoonlijke Blog
Het is om jullie geest te helpen te bevrijden en ook om met gezondheid te helpen.

5 Manieren waarop meditatie de geest en het lichaam helpt
11 April 2018 / Wes Annac

Wij horen niet zoveel over de fysieke voordelen van meditatie zoals wij over het spirituele doen. Gelukkig is de wetenschappelijke gemeenschap er in geïnteresseerd en heeft aardig wat onderzoek er naar gedaan.

Wetenschappers zien het niet als iets dat jullie zal  onderrichten of een spirituele reis van brandstof voorzien; zij zien het als een eenvoudige inspanning om de geest te kalmeren door het gebruiken van zekere mentale technieken. Zij hebben ontdekt dat het de geest en het lichaam helpt op opvallende manieren.

In dit artikel vernemen wij over de fysieke en psychologische baten van meditatie.
Specifiek zullen wij vernemen over hoe het kan helpen met creativiteit, dementie en Alzheimer, stress, ongerustheid/angst en verslaving.

We beginnen met iets waar de wetenschappelijke en spirituele gemeenschap het over eens zijn: meditatie kan jullie meer creatief maken.

Meer lezen >>>