De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

dinsdag 13 maart 2018

Zie de waarde in jezelf. En je krijgt een rijk leven. / 11 Maart 2018 / Luc van Ewijk

Zie de waarde in jezelf. En je krijgt een rijk leven.
11/3/18 / Luc van Ewijk

We willen een rijk leven. Terwijl op rijk zijn een taboe heerst. Want rijken graaien. Terwijl ze alleen oogsten van hun succes. En dat is wat je ziet.

Rijk zijn zit hem niet alleen in geld. Het is je rijk voelen. De waarde zien in jezelf. En die waarde betaald het universum later aan je uit.

Je hoeft niet heel je leven in schaarste te leven. Schaarste dat kun je overwinnen.Het zit in je denken. Je hoort in overvloed te denken.

Denk in kansen en uitkomsten waar je heen komt. Alles is maar tijdelijk.

Durf over je comfortzone heen te gaan. Want dan krijg je een nieuwe realiteit. Je dromen zitten achter je comfortzone. Want je mag er wel wat voor doen.

De comfortzone is nog niet comfortabel. Omdat het nog niet bekend is. Maar dat wordt het wel. En die angst in het begin gaat weg. Omdat je er vertrouwd mee wordt.

Zodra je leven saai wordt. Is het weer tijd om te investeren in vooruitgang. Want dat levert je dan een rijk en spannend leven op.