De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

dinsdag 13 maart 2018

Aartsengel Gabrielle: Je kunt kiezen in welke dimensie je wil zijn. / 12 maart 2018 / door Therese Zumi Sumner


Aartsengel Gabrielle:
Je kunt kiezen in welke dimensie je wil zijn.
12 maart 2018 / door Therese Zumi Sumner


Waarschuwing; aangezien dit een gechannelde boodschap is, wordt ik geadviseerd om te vragen naar discretie van de lezer. PS: dit benadrukken is mijn keuze - Goud voor Aartsengel Gabrielle ~ TZ

Jullie leven in dit moment van snelheid, de plaats van overgang om iets in manifestatie te brengen ... dus wees voorzichtig met je gedachten, je wensen en je communicatie

Gechanneld door Lee Degani.

Ik ben Gabrielle, brenger van vreugde, brenger van communicatie, zodat jullie de rest kunnen begrijpen. En je hebt een vraag gesteld, en het is mijn vreugde om te antwoorden, over de stilte die jullie binnenin voelen, niettemin voelen jullie het ruisen om je heen.

Met deze nieuwe fase waarin jullie je bevinden, geliefden, kunnen jullie kiezen in welke dimensie jullie willen zijn. En dus wanneer jullie ervoor kiezen om de dimensie van snelheid binnen te gaan, omdat de dingen nu snel en veel sneller komen en gedaan worden dan ooit tevoren kies je ervoor om naar die dimensie te gaan, naar dat tijdsbestek dat jou zou kunnen helpen het een beetje meer te begrijpen. En net zoals jullie over een glijbaan in het zwembad glijden, glinstert het zilver en gaat het heel snel, dus dat is wat hier kan gebeuren.


En jullie zien het vanuit jullie multidimensionale gezichtspunt, daarom kunnen jullie de stilte voelen en tegelijkertijd  op de plaats van snelheid zijn. En dit is een transitie plaats waar je naartoe kunt gaan als je iets in manifestatie wilt brengen. Het is bijna alsof je een verzoek indient via de sleuf van een brievenbus en er is een glijplank die het naar de stapel brengt. Vanaf die stapel wordt het dan uitgezocht en gaat het naar de juiste sleuf voor verdere actie. Dit is wat er gebeurt als jullie je wensen, je gedachten verzenden.

En jullie verbazen je en jullie zien dat je, zodra je een gedachte of een wens hebt, deze bijna onmiddellijk lijken te zijn vervuld. Want dat is de tijd en de plaats waar jullie op dit moment in leven. Het is een reden voor feestvieren, niet waar? Dus daarom vraag ik jullie om voorzichtig te zijn met je gedachten en voorzichtig te zijn met je wensen en voorzichtig te zijn met je communicatie.

Maar dat is wat ik weet, de kunst van communicatie. Laten we een voorbeeld nemen. Je denkt aan een persoon en hoe u een geschenk wilt aanbieden of misschien zelfs iets wil retourneren wat van deze persoon is. En als je naar de winkel gaat, is die persoon er ineens. Ja, je hebt dit in het verleden al opgemerkt. Maar begin hier aandacht aan te schenken. Begin aandacht te schenken aan elke gedachte, aan elk woord, omdat jullie dan zullen zien dat het tot bloei komt.

En dan zeg je, nou, als dit het geval is, Gabrielle, hoe zit het dan met de enorme projecten die ik zou willen verwezenlijken, de projecten waar ik al vele jaren aan werk? En dus is het hetzelfde dierbaren. Wat zijn jouw gedachten? Wat zijn jouw woorden? Let op. Denk aan je vaardigheid om de waarnemer te zijn, om je bewust te zijn van waar je bent op elk moment, want wat je uitzend, zal een effect hebben op wat je al hebt gevraagd.

Nu zou je misschien eens adem willen halen en het willen vullen met liefde, met vrede, met vreugde en het naar de dimensie van de snelheid willen sturen en het zien als een glimmende zilveren trein die met hoge snelheid over de spoorweg rijdt. En zoals de mensen uitstappen, wanneer het zijn bestemming bereikt, de eindhalte, het treinstation, doen dat ook jouw wensen. Jouw gedachten gaan ook uit en ze zijn vrij om hun weg te gaan naar waar hun volgende bestemming is. Kijk ze worden losgelaten in de lucht en worden één met de deeltjes van de lucht. En zie ze nu teruggaan in de trein terwijl deze met hoge snelheid naar je terugkomt.

Dus dit is wat jullie hebben gevoeld. Jullie hebben het werk, het werk van liefde dat in deze dimensie gebeurt, gevoeld. Jullie voelde de snelheid van hoe het werkt. Maar zoals jullie hebben geleerd en zoals jullie leren, wanneer je in deze plaats van gecentreerdheid, van liefde, van vrede, van het volgen van je vreugde blijft, is dat gewoon een plek die je voelt, zoals de trein die langs je heen gaat. Je hoeft daar geen deel van te zijn of de trein te laten gaan. Maar je kunt er met plezier naar kijken terwijl het vrolijk voorbij raast, terwijl het opsteeg naar zijn bestemming. Geniet van het glinsterende zilver, de zon en ja zelfs de zon lacht.

En daarom lachen we nu met jullie mee, want elke glimlach brengt meer vreugde. En wat een vreugde is er door het weten dat je deze plek hebt bereikt om degene te zijn die beslist wat jou in jouw leven brengt, in de wereld! En wetende dat elke gedachte aan liefde, aan vreugde, naar iedereen wordt uitgezonden.
  
Hoe kunnen onze harten niet zingen met vreugde als we dit zien! Jullie worden geprezen. Jullie zijn geliefd. Jullie zijn partners van elkaar en wij houden zonder maat van jullie.
Ik ben Gabrielle, brenger van vreugde, brenger van het begrijpen van communicatie.

Met toestemming.

© 2018 Council of Love, Inc.


Dit gechannelde materiaal is auteursrechtelijk beschermd. We nodigen u uit om het te delen op voorwaarde dat het in zijn geheel wordt gebruikt, dat er geen wijzigingen worden aangebracht, dat het gratis is en dat de copyrightkennisgeving, respect voor het kanaal, websitelink en deze verklaring zijn gepost.


Therese Zumi

vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien