De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

dinsdag 13 februari 2018

Vrijheid is er zodra je angst laat liggen. En durft te leven zoals je wilt zijn. 11 Februari 2018 / Luc van Ewijk


Vrijheid is er zodra je angst laat liggen. En durft te leven zoals je wilt zijn.
11 Februari 2018 / Luc van Ewijk

Vrijheid komt met volledig jezelf durven te zijn. Je voelt je vaak geblokkeerd als je ergens niet vooruit komt zoals je zou willen. Vaak ligt dit niet aan je omgeving. Maar aan jezelf. 

Negatieve gedachtes houden je van je ware kracht af. En negatieve mensen verergeren het nog wat meer. 

Maar zodra je positiever in het leven staat. En je eigen kracht ontdekt hebt. Wordt dat makkelijker. Ook als jezelf afschermt voor negatieve gedachtes van anderen. Want je hoeft niet alles binnen te laten. 

Daarnaast heb je moed nodig om je eigen pad te volgen. En het pad wat de meeste volgen te laat liggen. 

Je staat boven angst. Omdat je er niet door laat leiden. Je hoop is sterker dan de risico's van het leven. Dat noemen we ook wel vertrouwen in jezelf. En vertrouwen in het universum. Zodat je handig inzichten kunt ontvangen. En zo nu en dan wat bescherming krijgt. Dat noemen we ook weleens toeval.