De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

vrijdag 12 januari 2018

Gastenboek

Lieve mensen,

Vanaf vandaag zal ons Gastenboek tenminste tijdelijk van ons blog verwijderd worden.

De rede daarvoor is dat een voor ons onbekend persoon zo leuk is geweest om het gastenboek op Google te zetten. Gelukkig voor ons bestaat het gastenboek enkel uit liefdevolle berichtjes en bevat het geen gevoelige data of geheime boodschappen. Echter weten wij niet wat de beweegreden is geweest waarom men dit heeft gedaan. Wij beseffen natuurlijk ook dat ook dit erbij hoort, al is het minder leuk om te ervaren.

Er is geen informatie, zoals email adressen en dergelijke geplaatst, enkel de korte liefdevolle berichtjes die jullie ons toegestuurd hebben.

Vanzelfsprekend gaan wij op zoek naar een veiliger alternatief, want wij stellen het veel te veel op prijs als jullie je tevredenheid kunnen uiten over ons werk.

Wij hopen op jullie begrip en willen jullie iets kwijt, voel je vrij om tijdelijk het contact formulier te gebruiken.

In Licht en Liefde,


Ine & Martien