De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zondag 7 januari 2018

Frequentie van de Week: MANIFESTATIE / 5 Januari 2018 / Janosh

Frequentie van de Week:

MANIFESTATIE

5 Januari 2018 / Janosh


We zijn vaak bang om datgene te manifesteren wat we echt zouden willen. Er is altijd een 'maar' aan verbonden: '… maar ik heb geen tijd… maar ik mis de kennis… maar ik heb niet de middelen of de juiste mensen om me heen.' Allemaal verzinsels om maar niet op pad te hoeven gaan.

Liever een gelijkspel dan verliezen, zullen we maar zeggen. Bekijk het alternatief: wat als je alles kunt winnen? In één klap het leven waar je altijd al van gedroomd hebt: is dat niet de moeite waard? In plaats van jezelf te beperken, wordt het tijd te gaan geloven dat jij alles in je hebt om je dromen te manifesteren. Leef met passie vanuit je hart, zonder angst en je kunt werkelijk alles bereiken.

De frequentie van Manifestatie helpt je te herinneren dat jij het vermogen hebt om alles te creëren wat je wilt.