De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

dinsdag 9 januari 2018

Een bericht van Mira van de Pleiadische Hooge Raad / via Valerie Donner, / 6 januari 2018

Een bericht van Mira van de Pleiadische Hooge Raad
via Valerie Donner, 6 januari 2018


Groeten, ik ben Mira. Ik sta volledig ter beschikking om jullie full-time toe te spitsen op het ascensieproces dat jullie en jullie planeet doormaken. Het is vrij opmerkelijk. Jullie hebben vooruitgang geboekt door je aan te passen aan en te assimileren aan snelle veranderingen. We verbazen ons over het aanpassingsvermogen en de bereidheid van de mensheid om door de vereisten te gaan die nodig zijn.

We begrijpen de tegenzin van de mensheid om voor hun eigen bestwil te veranderen. Maar in de kern van het leven en het hart van de Aarde lijkt het leven zich te realiseren dat het met de stroom mee moet gaan. Jullie hebben misschien gemerkt hoe onvoorspelbaar de stroming kan zijn tijdens deze chaotische tijden. De turbulentie duwt openingen waar ze klaar zijn. Hoewel deze soms pijnlijk zijn, zijn ze belangrijk voor groei en begrip.

We rapporteren jullie vandaag dat de Aarde in een vloeiende staat is. Dit betekent dat jullie goed moet letten op wat er om hen heen gebeurt en wat er binnenin gebeurt. Alles is niet zoals het lijkt. De aarde ontketent gevangen krachten die moeten worden verwijderd voordat de ascensie kan worden voltooid. Misschien kunnen jullie je voorstellen wat deze krachten op jullie planeet hebben gedaan. Hun aanwezigheid wordt op talloze manieren vervreemd. Ze zijn gevaarlijk en schadelijk voor het leven.