De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

dinsdag 9 januari 2018

Dagtekst van Maandag 8 Januari 2018 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Maandag 8 Januari 2018
door Omraam Mikhael Aivanhov

de Muziek der sferen - een symfonie van de planeten doorheen de ruimte


"Ieder uur van de dag staat onder invloed van een planeet en de entiteiten die haar bewonen. Dus, elk uur dat voorbijgaat, brengt entiteiten met zich mee die komen werken met de planten, de mineralen, de dieren, de mensen. En omdat met iedere planeet niet alleen een kleur maar ook een bepaalde klank verbonden is, verandert de symfonie van de klanken ieder uur van de dag.


Terwijl ze hun baan volgen rond de zon, zingen de planeten door de ruimte en wij baden in hun muziek, die ‘de muziek der sferen’ wordt genoemd. Ertoe komen om een paar akkoorden van deze symfonie van de planeten op te vangen, is een groot voorrecht. Aan elke planeet is een engelen-hiërarchie verbonden, en op die manier, bezield door het gezang van de engelen, voedt het universum zich en ademt het."