De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

dinsdag 2 januari 2018

Dagtekst van Maandag 1 Januari 2018 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Maandag 1 Januari 2018
door Omraam Mikhael Aivanhov

de Eerste dag van het jaar bevat de kiemen van de dagen die erop volgen -


"Hier is alweer een nieuw jaar! Zorg ervoor dat je deze eerste dag doorbrengt in de best mogelijke innerlijke gesteldheid, want de eerste dag is net zo belangrijk voor de rest van het jaar als het moment van de geboorte voor de rest van het leven. Het leven van ieder mens wordt bepaald door de invloed van de sterren op het moment van de geboorte. Het verloop van het leven ligt dus vanaf het begin in de kiem besloten en dat is ook de betekenis van de horoscoop. Op kleinere schaal draagt de eerste dag van het jaar de kiem voor het verloop van de dagen die erop volgen in zich. Wees daarom aandachtig om deze eerste dag te beleven in licht, liefde en harmonie. Probeer uur na uur door gebed, meditatie, zang en vooral door goede gedachten en goede gevoelens lichtende indrukken na te laten, die alle dagen van dit jaar gunstig zullen beïnvloeden."