De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zaterdag 13 januari 2018

Authentiek wordt je door sterker in je kracht te staan./ 10/1/17 / Luc van Ewijk

Authentiek wordt je door sterker in je kracht te staan.
10/1/17 / Luc van Ewijk
  

Het is steeds wat meer van jezelf laten zien. Want zo wordt je authentiek. Steeds meer uit je kast komen.

Niet alles hoef je te laten zien. En ook niet alles hoef je te delen. Maar je mag wel delen waar je voor staat.

Je standpunten van het leven. Deel ze met de mensen die luisteren. Diegene die niet luisteren zijn verspilde moeite. Die mogen uit je leven verdwijnen zodra dat kan.

Natuurlijk kunnen ze erom lachen. Of ze keuren het af. Maar dat is slechts je omgeving. Het gaat erom wat jij ervan vind.

Als jij jezelf maar serieus neemt. Want het leven is een serieuze zaak. Waarin veel te bereiken valt.

Natuurlijk mag je weleens lol maken. Maar er is meer dan alleen lol maken. Er is ook een tijd van werken. En vooral aan jezelf werken.

Het gaat erom dat je genoeg kracht hebt om je eigen weg te begaan. En tegen een stootje kunt.

Vandaar dat je soms lastig mensen tegen komt. Het zijn alleen maar situatie's om je te helpen. Zodat je sterker in je kracht komt te staan.