De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

woensdag 3 januari 2018

Nieuwjaarsgroet


Lieve mensen 

2017 was voor velen van ons een jaar van erkenning en loslaten, voor de een was dit een zeer heftig proces, terwijl het voor de ander als vanzelf ging. 2018 zal een jaar zijn van vele veranderingen en transformaties binnenin ons zelf maar zeker ook in de wereld om ons heen.


Zoals wij allemaal weten wint het licht op elk moment aan kracht en dat zal in het komende jaar zeker zichtbaar worden voor ons allen.

Laten wij het nieuwe jaar omarmen als een nieuw begin, een nieuw leven, een leven van Liefde voor elkaar en iedereen.

Wij danken een ieder die ons het afgelopen jaar heeft ondersteunt, op welke wijze dan ook. Wij hebben uw intentie van Liefde gevoeld, het kwam steeds precies op het juiste moment tot ons, daarvoor onze dank.

Wij hopen nog lange tijd dienstbaar te mogen zijn aan jullie,

Geniet van deze tijd van overgang.

In Liefde en Licht, Ine en Martien