De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

donderdag 7 december 2017

DAG 7 VAN 7 DAGEN MET MIJ ZELF / Door Suzanne Lie en Jullie ZELF

Het vieren van Mij zelf voor mijn
DAG 7 VAN 7 DAGEN MET MIJ ZELF
Door Suzanne Lie en Jullie ZELF

Het verlenen van de dienstverlening aan anderen en Gaia


Vandaag op mijn 7e dag van mijn 7 dagen met het ZELF, zal ik dienst verlenen aan anderen en aan Gaia.
Ik weet dat mijn Hogere ZELF mij zal begeleiden om te her/erkennen en de dienstverlening zal voltooien die ik zal geven.
Ik weet ook dat ik het mij ZELF zal vieren op dezelfde manier die ik heb herinnerd om mijn vermogen te vieren om anderen, GAIA en mij ZELF te assisteren.

Daarom, op het hoogtepunt van 7 Dagen met mij ZELF, zal ik mij ZELF vieren.

In feite, iedereen van ons kan zich verenigen in ÉÉN terwijl wij ons concentreren op onze innerlijke verbinding met ons ZELF
Zoals wij zullen onderzoeken hoe onze inspanningen te respecteren en in evenwicht te brengen van het geven en het ontvangen.


Wanneer wij ons ZELF waarderen, richten wij ons eerst op het geven van ruime energie aan ons zelf, welke ons vervolgens voorbereid om onze aandacht te geven en richten aan anderen.


Vertaald voor Wakkeremensen door Anja