De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

dinsdag 21 november 2017

THEMA-MIDDAG door Janet Ossebaard

THEMA-MIDDAG
Eén keer in de maand organiseer ik, Janet Ossebaard,  een Thema-Middag.
Op een zondagmiddag komen we samen in het Graancirkel Centrum in Deventer om te 'bomen' over een bepaald onderwerp. Bijvoorbeeld over de impact van graancirkels op het collectief bewustzijn van de mens, of over Disclosure: het openbaar maken van buitenaardse aanwezigheid op aarde. Of het vermogen van de geest om te manifesteren, om een eigen realiteit te creëren. Elke keer komen bijzondere thema's aan bod waar we het over gaan hebben. In een kleine groep van gelijkgestemden...


De Sumerische Kleitabletten

Een spannende thema-middag over onze Galactische voorouders en onze cosmische connectie... Zondag a.s. in het Graancirkel Centrum te Deventer.

Meld je wel even aan, het aantal plaatsen is beperkt!

De eerst volgende keer vindt plaats op
zondag 26 november.

Het thema is:
DE SUMERISCHE KLEITABLETTEN: ANUNNAKI EN DE MENS

Meer lezen >>>