De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zondag 19 november 2017

Heavenletter 2870: Het Licht Dat Je Volgt /l Geplaatst 19 november 2017

Het Licht Dat Je Volgt
Brief uit de Hemel
Geplaatst 19 november 2017


God zei:

Met een verwijzing naar de Heavenletter die hier net aan vooraf ging, bedoel Ik niet te zeggen dat je altijd je grillen moet volgen. Ik zeg dat je je hart moet volgen. Je hart is een goed richtingsroer. Maar op geen enkele manier wens Ik te beweren dat je alleen maar doet waar je zin in hebt wanneer je er zin in hebt. Misschien heb je geen zin om naar je werk te gaan of naar school. Misschien heb je geen zin om op te staan. Dat betekent niet dat je altijd wacht totdat je er zin in hebt. Vertel Me alsjeblieft dat Ik dit verschil verduidelijkt heb.

Je bent niet altijd verplicht om de voorschriften van de wereld te volgen, en ook ben je niet altijd verplicht om je grillen te volgen. Er is een houvast tussen verantwoordelijk zijn en doen wat de wereld van je verwacht. Dus, geliefden, zeg Ik dat je niet altijd een rechtschapen burger hoeft te zijn. Je hoeft niet steeds een toonbeeld van de deugd van de wereld te zijn. Dus, ga voort en volg bij gelegenheid je grillen. Maak het jezelf niet moeilijk. We hebben het alleen maar over het leven.


We hebben het niet echt over hoe je op de wereld over komt en wat de wereld van je zou willen maken. Je hoeft ook niet tegen de wereld in te gaan. Je volgt een grotere ster dan je grillen. Het licht dat je volgt hoeft niet het licht van de wereld te zijn. De redenering van de wereld moet niet vóór je eigen redenering komen. Het is niet de bedoeling dat de voorschriften van de wereld belangrijker zijn dan jij. Grillen kunnen van de wereld zijn, geliefden. Wanneer de wereld je een advertentie liet zien voor iets en je wilt het hebben, dan luister je waarschijnlijk naar de grillen van de wereld. Wanneer je nooit gehoord zou hebben van wat het ook maar is, zou je het ook niet willen hebben.

Ik begrijp dat het niet altijd gemakkelijk is om te weten wat je hart werkelijk zegt en wat grillen zijn en wat een werelds argument is dat aan de orde lijkt te zijn. Dat is niet altijd makkelijk om te weten. Je hebt je best gedaan.

In wereldse termen zul je niet altijd gelijk hebben. Maar je zult ook niet altijd ongelijk hebben. Dus komen we terug bij dat er geen goed en fout is. Er is leven, geliefden, zonder masker en met masker, en dus doe je het zo goed mogelijk.

Wat je altijd kunt weten is dat je Mijn kind bent, en Wij hebben een onbeperkte band van liefde. We zijn een prachtige mix. We zijn de M&M's van de wereld, en toch zijn We Uiterste Eenheid. Er is niets dat We niet zijn, en We zijn altijd Eenheid van Liefde. We zijn verenigd in de wereld en in de Hemel.

Je hoeft niet alles te begrijpen wat Ik zeg, maar je kunt wel weten dat Ik iets moois zeg. Ik zeg dat Ik van je houd, en jij zegt:

"Ik houd ook van. Ondanks hoe het misschien lijkt, houd ik van de wereld en houd ik van U, God, Die het diepste deel van Mijzelf bent. U bent Mijn Zelf.

"O, wat is het prachtig om met U op te trekken, lieve God. Wat is het prachtig om in deze Vereniging van Een te zijn. Wat is het mooi om in de wereld te zijn met U als Mijn Ster en naar Uw beeld zoals U mij zo liefdevol vervaardigd hebt.

"Van nu af aan, doe ik plechtig afstand van lijden en verbijstering. Van nu af aan maakt het me niet zoveel meer uit hoe dingen lijken te zijn. Ik vind het belangrijk dat Wij Een zijn, en Ik voel me gezegend en ik ben er dankbaar voor dat ik samen met U op dit schip vaar dat leven heet".

vertaald door: ancoterpstra