De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

donderdag 23 november 2017

Boodschap door Maria Magdalena / 22 november 2017 / Tetsia Blijham


Boodschap door Maria Magdalena
22 november 2017 / Tetsia Blijham

Mijn lieve kind, mijn lieve Lichtkind,  ik ben Maria-Magdalena. Mijn energie, mijn Licht, mijn frequentie, mijn aanwezigheid is bij jou vandaag. Om je te vragen en uit te nodigen, die pijn die je nog bij je draagt als vrouw, die wanhoop die niet begrepen word, het misbruik, het verlies in het Licht te mogen zetten. Alles wat er gebeurt er volledig mag zijn, gezien mag worden, begrepen mag worden, in het Licht gezet mag worden. Zodat jij vanuit je vrouwelijkheid volledig weer mag Stralen, kunt Stralen. Dat er geen verborgen angst is meer. Angst voor pijn, voor misbruik, voor negativiteit.

Zodat jij volledig je eigen vrouwelijkheid en je seksualiteit kunt omarmen en welkom heten. Zodat jij weer een wulpse vrouw gaat zijn, durft te zijn.

Mijn lieve Licht-Kind, het omarmen van jou ontvankelijkheid, kwetsbaarheid, openheid, zachtheid. Is mij grote uitnodiging voor jou op dit moment. Het heeft twee kanten. Als jij jezelf toestaat om ontvankelijk en open te zijn, sta jij jezelf ook toe om in je Kracht te staan. Want je staat jezelf dan toe om volledig je Kracht en jezelf te omarmen en te laten zien. Dat is mijn uitnodiging voor jou vandaag.

Ik ben Maria-Magdalena, dit is mijn boodschap.

© Tetsiea 2017

Resoneert deze tekst met je? Deel deze tekst met je vrienden voor wie jij denkt dat dat openend zou kunnen zijn. Zo bereiken we de wereld met elkaar. Of doe de Gouden Straal meditatie http://www.crystalvisions.eu/goudenmeditatie.html