De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

vrijdag 8 september 2017

Gouden Eeuw Berichten van de Meesters: Het leven na de Zonsverduistering / September 2017

Gouden Eeuw Berichten van de Meesters
door de oprichters van de Geascendeerde Meesters Mystery School
Het leven na de Zonsverduistering
September 2017

De zonsverduistering die op 21 augustus plaatsvond, was echt een buitengewone kans voor veel ontwaakte mensen om hun steun uit te breiden aan de ware rol van Amerika in het vasthouden van het Licht voor de Aarde en al het leven op haar. De frequenties die met deze verduistering binnenkwamen, zullen heel lang gevoeld blijven worden, bewust of onbewust , en vanuit dit zullen voor vele zielen nieuwe begintijden ontspringen, niet alleen in Amerika maar ook in jullie hele wereld. De Liefde en het Licht van de Schepper zullen jullie Aarde en de gehele mensheid blijven overspoelen, hoe meer jullie uitgelijnd blijven met jullie hoogste creatieve intenties en zaden  blijven planten van onvoorwaardelijke liefde.

~ Meesters El Morya en Lady Miriam

Jullie zonsverduistering in augustus heeft  de capaciteiten exponentieel uitgebreid van een elk van jullie om jullie hogere intenties te co -creëren met jullie aanwezigheid. Tijdens de verduistering was iedereen, of zij zich ervan bewust waren of niet, letterlijk aan het ontwaken naar meer van hun oude overeenkomst om hun zielen af te stemmen met het grote doel van Amerika, dat is en is gebleven, om een demonstratie van een WARE democratie te zijn.

De Geascendeerde Meester Saint Germain heeft meegeholpen om dit in beweging te zetten door aanwezig te zijn toen de beslissing genomen werd om de Verklaring van Onafhankelijkheid te ondertekenen. Hij materialiseerde zich lang genoeg om op dat vitale moment op een balkon te staan en hij zei hardop tegen degenen die verantwoordelijk waren voor het opzetten van dit document: "teken dat document", wat ze allemaal gedaan hebben!


Tot op heden blijft Saint Germain verbonden door ervoor te zorgen dat Amerika haar spirituele bestemming vervult als een levend voorbeeld van een WARE democratie. Deze overeenkomst omvat het ondersteunen van elk zielscontract om actief instrument te zijn bij het zenden van Gods Liefde en Licht over de gehele wereld.

Jullie augustus zonsverduistering heeft voor iedereen, inclusief zij in de Geascendeerden Rijken, de kans gegeven om hun krachtige energieën te gebruiken om elkaars connectie met hun Goddelijke Kristallijnen Blauwdruk te bekrachtigen. Hoe meer gevestigd deze verbinding wordt, hoe meer spirituele helderheid en een echt uitgebreid gevoel van zin,  de geest, het hart en het lichaam van elke ziel zal vullen. Deze verduistering, die plaatsvond van het westen naar de oostkust van jullie Verenigde Staten, creëerde zo'n krachtige stroom van licht dat het ook een oud portaal binnen de Aarde opende die zo groot en breed is dat de gevolgen ervan uiteindelijk door het geheel van de Planeet zal worden gevoeld. De opening van dit portaal markeert letterlijk het einde van de afhankelijkheid van de mensheid op het afscheidingsbewustzijn. De oude op angstgebaseerde paradigma's die meer dan 14.000 jaar van kracht waren, verliezen snel hun momentum en jullie zullen snel hun volledige ineenstorting zien.

Jullie augustus zonsverduistering heeft ook de komst van vele gezegend en goddelijk geladen energieën  ingeluid die al worden gebruikt om de Goddelijke Kristallijnen Blauwdruk van alle zielen te voeden die op jullie Aarde zijn, plus degenen die nog moeten komen. Dit zal ook helpen bij het katapulteren  van allen die ervoor gekozen hebben om te ascenderen met de Aarde naar een plek waar ze nu geholpen kunnen worden voorbij hun verbeelding. Veel van deze energieën die zowel binnenin als op jullie planeet zijn, worden nu vrijgegeven door vele vroegere slapende portalen.


Hoe meer jullie je spirituele intuïtie uitbreiden, hoe meer jullie zullen kunnen voelen wat er nodig is om de Gechristende drempel te ondersteunen waarop jullie nu staan. Jullie augustus verduistering heeft ook een ongeëvenaard keerpunt gemarkeerd om jullie creaties te ondersteunen, zodat jullie kunnen bereiken wat voorheen onmogelijk was. Het is nu belangrijker dan ooit om dankbaarheid en nederigheid uit te drukken en om jullie ware meesterschap onder ALLE omstandigheden te oefenen. De bewuste en constante praktijk van vrede, rust en kalmheid zal de grotere erkenning van de wil van God of ideeën van God toelaten om in manifestatie te worden geroepen, in plaats van de voorbijgaande lusten en fantasieën van het ego. Vanwege de ongekende tijden die jullie nu binnengaan, gefocust op jullie ascensie in het meesterschap en Christusbewustzijn van jullie God Zelf, is het van het grootste belang.

van Kamala Everett en Sharon Rose


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl