De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zaterdag 9 september 2017

Eeuwenoude, doorlopende volkerenmoord door Canada, Groot-Brittannië en het Vaticaan Breaking News - Voor Onmiddellijke Release/ Dinsdag 5 september 2017


Eeuwenoude, doorlopende volkerenmoord door Canada, Groot-Brittannië en het Vaticaan
Breaking News - Voor Onmiddellijke Release
Dinsdag 5 september 2017

Vernietigend rapport toont de eeuwenoude, doorlopende volkerenmoord door Canada, Groot-Brittannië en het Vaticaan; Vraagt ​​om sancties, arrestaties en gerechtelijke onderzoeken naar oorlogsmisdaden.

New York en Brussel -

Een uitgebreid rapport dat een historisch en doorlopend plan bevat om inheemse mensen uit Canada uit te roeien, is vanmorgen uitgebracht aan de Verenigde Naties en de Europese Unie.

Het rapport is getiteld 'Een rapport over de continuïteit van genocidale misdrijven in Canada: een beroep op de mensen en regeringen van de wereld'. Het is uitgegeven door het Internationaal Tribunaal van Kerk- en Staatsmisdaden (ITCCS), een mensenrechtencoalitie die de campagne voor gerechtelijke stappen tegen het Vaticaan, de Britse Kroon en hun kerken voor volkerenmoord en kinderhandel heeft geleid.

De ITCCS presenteerde vandaag de kopieën van zijn rapport aan VN en EU-ambtenaren, alsmede aan diplomatieke vertegenwoordigers van twaalf landen, waaronder Rusland, China en de Verenigde Staten. Een bijzonder persoonlijk beroep wordt gedaan in het rapport aan de Russische president Vladimir Poetin.


Onder zijn aanbevelingen roept het ITCCS-rapport de wereldwijde gemeenschap op om economische en politieke sancties tegen Canada, Groot-Brittannië en het Vaticaan te voeren, internationale vredesbewakers en forensische onderzoeksteams naar Canada te sturen en hulp bij de vervolging van deze regimes voor misdaden tegen de mensheid .

Bovendien roept het rapport op burgers in Canada en alle naties hun eigen "communautaire sancties" tegen deze regeringen en hun kerken te beginnen "in overeenstemming met het principe van Neurenberg dat burgers geen hulp verlenen of niet samenwerken met bewezen moorddadige regimes".

De ITCCS rapporteert nauwkeurig het plan van november 1910 door de Canadese kerk en Staat om niet-christelijke inheemse landen uit te roeien door middel van speciale interneringskampen, bedrieglijk genaamd "Indiase residentiële scholen". Het laat zien dat tenminste 65.000 kinderen in minder dan een eeuw in deze kampen zijn gestorven door opzettelijk beleid van bacteriologische oorlogvoering, hongersnood en systemisch geweld.

In het rapport blijkt ook dat er een "continuïteit van misdaad" bestaat tegen Canadese inheemse aboriginal vrouwen en families door middel van staatsgebonden kinderhandel en terreur die is ontworpen om inheemse landen te beschermen voor bronhongerige Amerikaanse en Chinese bedrijven.

Op basis van een uitputtend onderzoek van twintig jaar in een studie van 400 pagina's, bekend als 'Murder by Decree: The Crime of Genocide in Canada' (www.murderbydecree.com), is het ITCCS-rapport de culminatie van een meedogenloze door burger geleide waarheidscampagne gevoerd in het gezicht van oneindig geweld, intimidatie, dekking en misinformatie door de regering en de kerken van Canada.

In de slotwoorden van het rapport,

Degenen van ons die deze misdaden in Canada hebben geopenbaard en geconfronteerd, zijn in alle opzichten vernederd, lastig gevallen, gevangen genomen en gecensureerd door alle overheden, de politie en de rechtbanken, gevangen en gecensureerd en zijn tegengehouden om vrij te handelen in ons eigen land. Zeven van onze kameraden zijn doodgegaan door een vuil spel van de politie en anderen. We brengen daarom deze waarheid buiten de grenzen van Canada voor het leger van onschuldigen die zijn gestorven en die zullen blijven sterven als gerechtigheid niet is gedaan.

Het ITCCS rapport zal in de herfst worden gevolgd door publieke forums en directe acties in Noord-Amerika en Europa, evenals de bijeenroeping van een nieuwe common law court door juristen en ITCCS filialen in Canada, Servië, Amerika en andere landen.

Het rapport kan online worden bekeken op www.itccs.org. Een kopie is toegevoegd aan dit nieuwsbericht. Het is gebaseerd op bewijsmateriaal die gedeeltelijk op www.murderbydecree.com is opgenomen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het ITCCS Central Office op itccsoffice@gmail.com of door een bericht achter te laten op 386-323-5774 (USA).

Uitgegeven op 5 september 2017 door het ITCCS Centraal Directoraat
Per mail ontvangen en door google (?) geplaatst in mijn ongewenste mail op 5 september j.l.