De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zaterdag 5 augustus 2017

Uitnodiging Deel 2: "Het Wonder van Groningen... Een Nieuw Begin; Het Vervolg": zaterdag 26 augustus 2017 in Groningen van 16.00 - 22.30 uur


Uitnodiging Deel 2:
"Het Wonder van Groningen... Een Nieuw Begin; Het Vervolg":
zaterdag 26 augustus 2017
in Groningen van 16.00 - 22.30 uur

De bijeenkomst op 8 juli a.s. is vanwege privé-omstandigheden verzet naar zaterdag 26 augustus 2017.

Na de presentatie "Het Wonder van Groningen" op 25 maart j.l. over de golf van onbekende objecten tussen 2002 en 2009 en het daaruit voortvloeiende  contact met andere dimensies, met vele getuigen, zijn nieuwe herziene samenwerkingsverbanden ontstaan. Voor deze presentatie hebben wij vrijwel alle sites in Nederland benaderd die melding maken van buitenaards contact. Wij hebben hen erop geattendeerd wat zich bij velen in Noord Nederland en de rest van de wereld heeft voltrokken wat is gebleken uit de wereldwijde golf van meldingen. Vervolgens is hier, met medewerking van vele getuigen, collega's, wetenschappers en media jarenlang uitgebreid onderzoek naar gedaan.