Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

vrijdag 11 augustus 2017

Mensen uit de hele wereld komen af op nieuwe graancirkel. / 9 augustus 2017

Mensen uit de hele wereld komen af op nieuwe graancirkel.
Zie hier de indrukwekkende dronebeelden
9 augustus 2017


Een graancirkel in het Engelse Hannington heeft geleid tot een overweldigende toestroom van bezoekers, schrijft This is Wiltshire.

De mysterieuze formatie werd afgelopen week ontdekt door Shelley Klindt.
Ze stelde het weiland waarin de graancirkel is gevonden korte tijd open voor bezoekers nadat foto’s van het indrukwekkende patroon viral waren gegaan.

Drone
Shelley drong er bij de bezoekers op aan om het gewas niet te vertrappen, maar besloot geen mensen meer toe te laten toen de toeschouwers alleen maar meer schade veroorzaakten.

“Toen ik de graancirkel ontdekte stond er een man in de buurt met een drone,” zei ze. “Hij liet me foto’s van bovenaf zien.”

“Ik probeerde dit stil te houden, maar de foto’s werden op internet geplaatst waarna mensen begonnen te verschijnen,” voegde ze toe.

Hele wereld
Hordes mensen van over de hele wereld verzamelden zich op de plek om de vreemde patronen in het graan te aanschouwen.
“Er kwamen zelfs mensen uit Brazilië, Canada en Amerika om een kijkje te nemen, hoewel je de graancirkel niet goed vanaf de grond kunt zien,” zei Shelley.
“Ik denk dat deze door mensen is gemaakt, maar iedereen lijkt te denken dat er iets spiritueels of buitenaards achter zit,” klonk het.

Buren
Klindt werkt al sinds de jaren zeventig op de boerderij, maar heeft nog nooit eerder een graancirkel zien verschijnen.

In 2012 verscheen er wel een graanformatie in één van de weilanden van haar buren.

Over enkele dagen zullen de graancirkels niet meer te zien zijn, want dan wordt het graan geoogst.

Bekijk hieronder indrukwekkende beelden van de formatie:


https://www.youtube.com/watch?v=dcY3UwH2yS4