Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

zaterdag 12 augustus 2017

Magenta Pixie: Ascentie in augustus? /11 augustus 2017 / Door Steve Beckow

Magenta Pixie:
Ascentie in augustus?
11 augustus 2017 / Door Steve Beckow

Magenta Pixie en het White Winged Collectieve Bewustzijn van Negen voorspellen dat Ascentie zal optreden op het moment van de totale zonsverduistering, die op 21 augustus 2017 plaatsvindt.

Ze zegt dat drie gebeurtenissen - de totale maanverduistering, de Lion's Gate en de totale zonsverduistering - samenkomen om de Smaragden Poort te vormen, 21 juli -21 augustus. 27, 2017.

Volgens haar bronnen zullen we op 21 augustus 2017 een "frequentieverhoging" ervaren. Wat we bedoelen met "Ascentie" is wat het collectieve bewustzijn van negen bedoeld met/ door te "verhogen".

Haar bronnen noemen dit de tijd die bekend is voor eeuwen, het begin van de Gouden Eeuw, de activatie van onze merkaba's van lichtlichamen.

Voor iedereen die door 2012 is gegaan, wil ik niet iemand zijn die een zenuwaanval veroorzaakt. Ik weet niet of Pixie's bronnen juist zijn. Ik heb altijd van haar berichten genoten en ik heb van deze genoten.


Dus, alsjeblieft, laten we verantwoordelijk omgaan met haar informatie. Het kan gebeuren en het misschien ook niet.

Dank aan Sitara.Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl