Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

woensdag 9 augustus 2017

Maandelijkse channelings – boodschappen – gebeurtenissen. Augustus uitgave / 8 augustus 2017


Maandelijkse channelings – boodschappen – gebeurtenissen.
Augustus uitgave
8 augustus 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Groetjes, Henk! 

Zo zitten wij alweer in Augustus en terwijl ik dit schrijf ben ik nu bezig aan mijn elfde cruise en de derde cruise naar Alaska. Als jullie op facebook zijn en mij volgen weten jullie waarschijnlijk al dat er op deze cruise iets is gebeurd dat compleet buiten het normale valt: Het weer dat wij ervaren is meer dan goed. Het valt compleet buiten hetgeen er normaal is in deze tijd in Alaska.

Wij hebben zulk goed weer, geheel zonnige dagen zodat zelfs de rangers die de reis leiden ons vertellen dat zij de gletsjers nog nooit zo helder hebben gezien.
  
Het interessante is dat het weer dit schip lijkt te volgen! Dag na dag, haven na haven, verandert het weer van regen naar zon.