De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zondag 6 augustus 2017

Live Kryon Channeling 182: De Toestand van de Aarde. 4 / 4 juni 2017 /Lee Carroll / Geplaatst: 6 augustus 2017

Live Kryon Channeling 182:
De Toestand van de Aarde. 4
Deze live channeling werd gehouden in Big Sky, Montana.
4 juni 2017 /Lee Carroll
Geplaatst: 6 augustus 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Er is leven in het Universum, lieve mensen, dat veel verder gevorderd is dan dat van jullie. Dit komt omdat zij hier veel, veel langer zijn geweest dan jullie. Zij zijn veel verder ontwikkeld. Ik zeg niet dat zij grotere hersenen hebben. Ik heb het over het feit dat zij veel meer compassie, wijsheid en intelligentie hebben dan jullie. Zij losten hun eigen vredesproblemen op en dat al millenniums voor jullie. Zij kijken naar jullie, maar zij hebben een politiek van: handen af, omdat jullie vrije keuze hebben. Zij hebben altijd naar jullie gekeken.

Zij kwamen en gingen en maakten zichzelf nooit bekend. Jullie hebben velen van hen gezien maar zij houden zich op afstand omdat jullie er nog niet klaar voor zijn.  
Jullie staan op het punt om meer veranderingen te ervaren. Wij vertelden jullie vanmorgen dat de duisternis glimlacht als jullie bang zijn.

Het hangt van jullie af hoeveel jullie nog gaan glimlachen. Wij vertelden jullie dat jullie het duister niet kunnen doden en dat het de enige manier is om het doffer te laten worden door meer licht te scheppen. Hoe meer licht er is, hoe minder duister jullie op de planeet zullen hebben.

Jullie zitten nu op het punt van een grote sociale ontdekking. Hebben jullie gehoord wat er vandaag op dit toneel werd verteld. De wetenschap begint compassie te begrijpen, en ook samenhang en doelen vanuit het hart. Zij vinden uit dat deze samenhang genezing schept, grote opwaardering van de manier van denken en dat men verantwoordelijk is voor het brengen van compassie naar degenen die niet dachten dat dit mogelijk was. Lieve mensen, dit is de start van een welwillende verandering, niet het begin van verdoemenis. Ik wil dat jullie je dit herinneren.