De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

woensdag 9 augustus 2017

LeeuwenPoort opent zich / Sirische invloeden trekken dichterbij, ....... / 8 augustus 2017 / Door Diane Canfield

LeeuwenPoort opent zich / Sirische invloeden trekken dichterbij, terwijl je de Eclips binnengaat  van de Poort van de Hoge Energie  Collectie 

8 augustus 2017 / Door Diane Canfield


Zegeningen geliefden, 

We zijn juist de Poort in gegaan van de Eclipsen, gisteren, maar ook de Opening van de Leeuwen Poort vandaag. De Eclips Poort duurt van 7 augustus tot de 21ste. De Leeuwen Poort is open van 8 augustus tot de 12de. 

Beide van deze speciale Poorten bieden veel opwaarderingen aan degenen die klaar zijn om ze toe te voegen aan onze DNA Opwaarderingen-collectie die doorgaan.

De Leeuwen Poort

De Leeuwen Poort die zich opent en Sirius dichter bij ons trekt en doordat te doen geeft ‘t ons meer inzicht in onze Galactische erfenis van het Sirische Ras waar velen van ons deel van zijn. De Siriërs zijn moedige strijders, die in veel galactische oorlogen zijn geweest vechtend voor hun eigen vrijheid van andere rassen inclusief het menselijk ras. Dit is door geëchood op Aarde omdat wij ook vechten voor onze vrijheid in de vele eeuwen van duistere invloeden. Deze vrijheid komt met een prijs en alleen door ons eigen wakker worden. Met nieuwe vrijheid komt het verlies van wat er was en zelfs doordat het verleden beperkt werd op veel manieren, pasten velen zich aan naar deze beperkte manier van leven. Dit loslaten kost een duiken van het oude zelf terwijl het nieuwe zelf gaat vastzitten. Dit zal gebeuren in de rest van 2017 als wij het verleden gaan loslaten en omhelzen wat er IS op het moment van het NU. Vrijheid komt als een van de meest Belangrijke aspecten van onze Ascentie Overgang.


Degenen met meer Sirische Erfenis zal worden gevraagd om meer deel te nemen aan de komende veranderingen die gebeuren op de planeet als wij meer licht aanroepen en meer duisternis transmuteren in LICHT. Deze strijders-houding wordt opgeroepen en is nodig in de komende toekomst van planeet Aarde. Als je wordt opgeroepen zul je het weten want je zult niet in staat zijn te de oproep voor VRIJHEID door onderdrukking te negeren.

De Opening van het Derde OOG is een sterke invloed bij de Leeuwen Poort te negeren, dus kijk naar psychische gebeurtenissen en gelegenheden. Ze zijn al onderweg en specifiek vandaag omdat we worden opgewaardeerd in ons psychisch besef. Ik heb veel dingen en wezens gezien bewegen boven mijn huis. meer dan gewoonlijk. Ook kun je nu meer lichtflitsen zien en blauwe lichten/zwaard zoals die geassocieerd worden bij de Sirische Invloeden. Je kunt je ook meer verbonden hebben aan dolfijnen en walvissen omdat zij ook zeer verbonden zijn met de Siriërs. Deze opening heeft meer hoge energie binnen gebracht die verbonden is aan de Spirit werelden van Bliss/Verrukking en de Schepper. Kijk naar meer wat binnenkomt.

Het Sirius SterrenStelsel en de Siriërs zijn zeer verbonden aan de spirituele wereld en zijn zeer geëvolueerd. In veel culturen, inclusief de indiaanse Amerikaanse culturen werd Sirius beoordeeld als de Dog (Hond) Ster. In Egypte werd Sirius gekend als de Hond God Anubis die geassocieerd werd als de bewaker van de doden en het transformatie rijk. Siriërs zijn zeer ontwikkeld in alle rijken van licht.
Eclips Poort van Licht

De Eclips Poort gaat helemaal over het onthullen van de schaduw kant van ons, individueel en collectief. Terwijl de schaduw kant wordt onthuld als meer licht dat kan binnenkomen en die zijn plek inneemt. De schaduw kant zal moeten worden geheeld zodat dit proces om plaats te vinden, dan alleen kan het duister worden weggeworpen en weggegooid worden omdat het niet nodig is in de dimensies 5 tot aan 12 en verder.

Door deze Poort zullen onze authentieke zelven naar de oppervlakte gebracht worden voor ons om mee samen te gaan. Voor degenen die niet klaar zijn zullen hun ongeziene werelden weer omhoog gebracht worden, opnieuw en opnieuw totdat het adaptie proces om meer licht te hebben, gebeurt.

Terwijl wij door deze poort gaan zullen vele inzichten opkomen over wie we echt zijn voor iedereen om voort te zetten en je bij aan te passen. Weiger deze processen niet als ze gebeuren, word de observator en werk door deze nieuwe manier van zijn heen en dan komt er aan de andere kant een brand nieuw inter dimensionaal mens uit.

Beide Poorten zijn nu open en we gaan door beiden gelijkertijd heen. Accepteer de nieuwe energie als dit binnen komt en werk er door wat moet bewerkt moet worden als het binnen komt. Zet het niet aan de kant of denk dat kan ik een andere dag doen. Als deze energieën komen in de innerlijke wereld van spiritueel vooruitgang, dan moet dat aandacht krijgen.

Je kunt mijn kortgeleden interview met Charlotte View vinden waar ik in meer detail ga over de Gehele Zonne Eclips, op mijn weg site  here 

Ik houd van jullie allemaal !

In Dienst en Liefde

Diane Canfield 

Ascension Teacher-Psychic Medium-Star Races Contactee-Energy & Wave Expert 
Copyright © 2017 by Diane Canfield. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material as long the full article and all links are included

Website and sign up for my newsletter :  http://www.dianecanfield.com/

Vertaald: winnyd@stralendetoekomst.nl