De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zondag 13 augustus 2017

Heavenletter 1869: Geen Grenzen / Geplaatst 13 augustus 2017

Geen Grenzen
Brief uit de Hemel
Geplaatst 13 augustus 2017


God zei:

Vanuit liefde komt alles. Liefde is sneller dan het licht en arriveert het eerst. Liefde, ofschoon ze niets weegt, is het belangrijkste en weegt het zwaarste wat jullie ook op de weegschaal leggen. Liefde is de meest rooskleurige appel van de partij. En ze is gratis. Je kunt alles liefhebben wanneer je maar wilt. Liefde kun je niet bezitten, maar als je haar zou bezitten, zou je haar geven.

Dezelfde zonsondergang die Ik aan iemand geef, geef Ik aan jullie. Dezelfde zonsopgang die Ik aan iemand geef, geef Ik aan jullie. Dezelfde oceaan. Dezelfde prairie. Dezelfde lucht. Dezelfde dag en nacht. Dezelfde zon, maan en sterren die naar jullie turen en je en boeien, deze heldere prachtige hemellichamen van licht die alleen maar weten hoe ze aan de hemel moeten schijnen op dezelfde manier zoals liefde bedoeld is te schijnen vanuit jouw hart, enorme liefde en onpartijdige liefde in plaats van gedeeltelijke liefde voor iedereen en alles, liefde die over zichzelf struikelt, liefde die liefheeft heel snel en ongecontroleerd, volkomen liefhebbend, liefhebbend voor alles wat ze waard is.


Liefde weegt niet de voordelen van de een boven de ander. Liefde weegt of meet of rekent niet. Liefde geeft zichzelf, want liefde heeft geen grenzen. Er zijn geen grenzen om liefde heen. Begrens liefde, en ze is niet langer liefde. Ze is iets anders.

Geef liefde voor alles dat je waard zijn, en je bent heel veel waard.

Laat liefde zweven. Laat haar de Hemel bereiken. Laat liefde zweven en haar echo het hol van de leeuw bereiken. Laat gedachten aan liefde in jouw denkgeest zijn. Laat jouw denkgeest gevuld zijn met gedachten aan de liefde die klopt vanuit jouw hart.

Laat de liefde in jullie hart zijn slagen slaan en de prachtige aankomst van jullie hart aankondigen. Gauw zullen jullie meer liefde hebben om te geven en te ontvangen dat jullie zullen weten wat er mee te doen. Ik zal jullie vertellen wat jullie ermee moeten doen. Pak haar simpelweg op en verspreid haar overal heen. Dit delen is de schat van liefde.

Liefde zonder kosten. Jij bent een gever van liefde, en dus ontvangen jullie het cadeau dat jullie geven. Jullie eisen niets van liefde, want liefde moet vrij zijn om te bewegen waar ze wil. Pin niets vast aan liefde. Maak er geen aanhangsels aan. Aanhangsels hebben voorwaarden nodig. Aanhechting maakt regels en wetten die inbreuk maken op de liefde en haar van zichzelf scheiden. Zelfs prachtige gesnoeide randen om liefde heen is een grens, en liefde doet het niet goed als ze in bedwang gehouden wordt. Liefde wil graag stromen. Ze moet stromen.

Dit is waar voor zowel persoonlijke liefde als alle liefde, want liefde is groot, en liefde heeft geen grenzen. Sluit liefde niet op, haal haar uit de containers. Stel geen eisen aan liefde. Laat haar neerstrijken waar ze wil. Liefde is ongeacht eisen.

Jullie moeten nu al weten dat liefde niet gecommandeerd kan worden, want liefde is net als een vlinder. Als hij is gevangen in een net, is het niet langer een vlinder. Een vlinder die niet kan vliegen is niet een vlinder. Een vlinder moet vliegen of neerstrijken worden waar hij wil. Laat liefde zijn.

Het is geen gemakkelijke taak in de wereld om met heel jullie hart lief te hebben, en jullie liefde vrij te laten, en andermans liefde vrij te laten en niet vast te houden. Jullie hebben gewild dat liefde net als een auto was die jullie altijd op volle toeren kunnen laten komen en die altijd in de richting gaat die jullie zeggen. Maar liefde is niet een auto.

Dat liefde geen grenzen heeft betekent dat jullie liefde niet met een lasso moeten vangen en jullie haar niet moeten vastbinden. Jullie laten de liefde gewoon uithangen net als de maan. Jullie laten liefde stromen net als een stromende rivier. Stel geen grenzen aan liefde. Dat liefde geen grenzen heeft betekent dat liefde onbegrensd is. Begrens de liefde niet, zelfs geen ons ervan. Laat alle liefde vrij. Liefde groeit in vrijheid. Dat is waarom jullie haar nooit moeten afdwingen.

vertaald door: