De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

vrijdag 11 augustus 2017

Heavenletter 1867: Van de Eeuwigheid Zijn / Geplaatst 11 augustus 2017

Van de Eeuwigheid Zijn
Brief uit de Hemel
Geplaatst 11 augustus 2017


God zei:

Deze dag van nieuwheid is een dag net als elke andere dag behalve dat jullie hem aangestreept hebben op jullie kalender als een dag voor vernieuwing voor het Universum. Een Nieuwjaar kan alleen betekenen een Universum dat nieuw is in jullie ogen. Er is geen andere betekenis. De wedergeboorte van de wereld vandaag is ook jullie wedergeboorte. De wedergeboorte komt van jullie, geliefden.

Iedere dag op Aarde is bedoeld om een nieuw jaar te zijn waarin jullie fris vanuit het meer van Mijn hart verrijzen. Iedere dag is nieuw, alleen Mijn kinderen halen het niet snel genoeg in. Wat jullie niet snel genoeg inhalen is de Realiteit van het Universum dat geschapen is in vroegere tijden. Jullie houden vast aan een vast einde van de schepping, een gescheurde zoom ervan, en jullie noemen dat realiteit wanneer het eigenlijk alleen maar bedrog is dat jullie jezelf aandoen. Het is helemaal geen realiteit. Het is een verzonnen verhaal dat jullie slikken als zoete koek. Het is net als iets wat jullie kopen bij de winkel, en wanneer jullie thuiskomen, werkt het niet.


Misschien ontbrak er een deel, of het was een slecht artikel dat jullie gekocht hadden.
Een klein gedeelte van het leven is alleen maar een klein gedeelte van het leven. Alleen het hele leven is het hele leven. Een deel van de taart is niet de hele taart. Jullie hebben kastelen gebouwd op een fragment of verdichtsel van het leven.

Het is een nieuwe dag wanneer jullie een nieuwe trein van gedachte halen. Het is een nieuwe dag wanneer jullie je ogen openen en zien wat voor jullie is en wat voorbij het eerste gezicht is.

Kijk weer. Haal jullie ogen weg van de donkere figuren van het leven en begin te focussen op de schoonheid van het leven. Dat is alles wat jullie moeten doen. Bemerk de schoonheid van sneeuw op bladeren. Dat is zijn eigen schoonheid. Bomen hoeven niet altijd bloemen te hebben om prachtig te zijn. Een winterboom houdt een grote belofte. Bedenk, geliefden, wanneer jullie voorbij de belangrijkheid van tijd in de wereld zijn, is een boom altijd in bloei, en zelfs de schaduwen van de wereld schijnen helder licht.

Jullie moet weggaan van de verwoestingen die een wereld van tijd op jullie heeft gebracht. Als er geen tijd was, wat zou het leven dan zijn? Het zou Eeuwigheid zijn wat de Waarheid is, geliefden. Jullie reizen in Eeuwigheid. Jullie hebben Eeuwigheid verdeeld in afgesneden delen, en jullie hebben deze delen in grote waarde vastgehouden. Deze delen verdelen jullie leven in kleine stukjes, de aandacht wegnemend van de Onmetelijkheid die jullie werkelijk zijn. En jullie zijn niet alleen de heelheid van jullie zelf. Jullie zijn de heelheid van het Universum. Het Universum is opgeslagen in jullie. Jullie zijn de eikel die de zaad is van de boom. Jullie zijn de eikel van het Universum. Jullie, geliefden, zijn het lied dat Ik zing.

Ik gooide een eikel in het vuur, en daarvan barstte de wereld uit net als popcorn. Jullie werden geboren in het eerste moment van de schepping. Niets ontbrak er in Onze schepping. Jullie kenden de Eenheid van het leven, en jullie zongen haar lied, en haar lied was liefde. Door ingebeelde tijd heen namen jullie afstand van je Oorsprong.. Jullie zijn vergeten dat jullie werden geboren voordat er aan tijd gedacht werd. Jullie dachten dat jullie personages waren van tijd in plaats van Wezens van Eeuwigheid. Jullie lieten jullie oogleden wat zakken en dachten dat alles wat jullie zagen alles was wat er te zien was. De Heiligheid van de schepping is hier zodat jullie haar mogen zien en in zijn geheel omarmen en er niets buiten laten.

vertaald door: