Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

dinsdag 8 augustus 2017

Gezamenlijk Cobra / Corey Interview voor de Unity Meditation / Geplaatst: 07 augustus 2017

 

Gezamenlijk Cobra / Corey Interview voor de Unity Meditation
Geplaatst: 07 augustus 2017

Misschien willen jullie luisteren naar dit gezamenlijke Cobra / Corey interview door Justin Deschamps en Prepare for Change:


Een link naar het transcript wordt hier geplaatst zodra deze beschikbaar is.


De Lichtkrachten hebben mij gevraagd dit interview te publiceren tijdens de gedeeltelijke Lunar Eclipse, die nu op een zeer krachtig tijdlijn knooppunt gebeurt, slechts 14 dagen voor de totale zonsverduistering, om de impact van het bericht voor eenheid te versterken.

Ik heb deze foto van de maanverduistering minder dan 1 uur geleden genomen en je zou zijn krachtige energie kunnen voelen:


Victory of the Light!


Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl