De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

dinsdag 8 augustus 2017

Gezamenlijk Cobra / Corey Interview voor de Unity Meditation / Geplaatst: 07 augustus 2017

 

Gezamenlijk Cobra / Corey Interview voor de Unity Meditation
Geplaatst: 07 augustus 2017

Misschien willen jullie luisteren naar dit gezamenlijke Cobra / Corey interview door Justin Deschamps en Prepare for Change:


Een link naar het transcript wordt hier geplaatst zodra deze beschikbaar is.


De Lichtkrachten hebben mij gevraagd dit interview te publiceren tijdens de gedeeltelijke Lunar Eclipse, die nu op een zeer krachtig tijdlijn knooppunt gebeurt, slechts 14 dagen voor de totale zonsverduistering, om de impact van het bericht voor eenheid te versterken.

Ik heb deze foto van de maanverduistering minder dan 1 uur geleden genomen en je zou zijn krachtige energie kunnen voelen:


Victory of the Light!


Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl