Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

dinsdag 8 augustus 2017

De Raad van Twaalf: Dit zijn geweldige tijden in de evolutie van een zonnestelsel 3 Augustus 2017

De Raad van Twaalf:
Dit zijn geweldige tijden in de evolutie van een zonnestelsel
3 Augustus 2017

De Raad van 12 – Mensen zijn kinderen in een groot sterrenschacht van zonnestelsels en universa.  Zij bezitten voorstelling en onschuld, spirituele openheid, een frisse omhelzing van het nieuwe. Ze schijnen helder als sterren aan een fluwelen hemel. Menselijke wezens zijn schitterend in hun vermogen van emotie, het spectrum wijder dan veel bekende soorten. Misschien een hapering, een onregelmatigheid of goddelijke tussen beide komst, er zijn engel kwaliteiten in de mensheid, die het best gezien worden als je hun kinderen observeert, hun jonge kinderen. Kwetsbaar, gevend en fragiel, vele jaren lang is het een wonder dat ze hoe dan ook overleefden. En toch doen zij als hun broeders en zusters doen die ergens anders in de kosmos worden gezaaid. Mensen hebben altijd veiligheid nodig, emotioneel en een stoffelijk heiligdom voor koestering, creativiteit en de liefdesfrequentie. Ze groeien hier niet uit, in aarde jaren, in 18 of 21 jaren. Ze hebben tijd nodig om in een wereld te bloeien die hen omhelst, het is dankbaar dat ze er zijn en vieren hun myriaden emotionele frequenties.

Ze zijn creatief begiftigd, geboren verhaal vertellers en zijn de voorstelling van hun zonnestelsel. Ze zijn het kloppend hart van hun universum, een heldere regenboog van lichtere frequenties die uitstraalt in de kosmos.

Meer lezen >>>